6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

AKP'de bayramlaşma

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sivas İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılan milletvekilleri, dünya ülkelerinde yaşanan ekonomik krizin Türkiye'yi etkilemediğini belirterek, yatırımcıların faaliyetlerine devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Parti binasında yapılan bayramlaşma törende ilk olarak Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile Merkez İlçe Başkanı selamlama konuşması yaptı. Ardından İl Başkanı Zeki Kılıç, bayramdan sonra yeni bir döneme gireceklerini belirterek, "Yeni dönemde prensipli, tutarlı, 24 saat çalışan bir yönetim sergileyeceğiz. Ayın 12'sinde Sivas'a gelecek olan Sayın Başbakanımıza, Sivas'ın sorunlarını belirten bir dosya ileteceğiz" dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Osman Kılıç ise, 6 yıldır Sivas'a gönül rahatlığıyla geldiklerini ve hemşerileriyle bayramlaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirti.

AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun ise, son günlerde bazı medya organlarının hükümeti hedefinden saptırmak için çaba sarf ettiklerini kaydederek, "Bizler bu hedef sapma olaylarından etkilenmiyoruz. Üst taraf bu konuda çalışıyor. Siz de yapılan haberlere aldırış etmeyin ve etkilenmeyin. Etkilenmediğimizin en açık ördeği, ABD'de ve dünya ülkelerinde yaşanan ekonomik krizlerden ülkemizin etkilenmemesidir. Yatırımcılar gelsin yatırımlarını yapsın" dedi.
AK Parti Sivas Milletvekili Hazma Yerlikaya da tüm Sivaslıların bayramını tebrik ederken, birlik mesajları verdi.

Mustafa Açıkalın da ekonomik krize değinerek, "1929 yılından bu yana dünya ülkelerinde ilk kez bu kadar büyük bir ekonomik kriz yaşandı. Bizim gibi gelişmekte olan ülkeler bu krizden etkileniyor. Ancak yapılan tutarlı programlarla ülkemiz bu krizden etkilenmedi. Biz ülke olarak 2001 krizinden sonra kendimizi toparladık. Şu an için de gerekli tedbirler alındı" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından törene katılan vekiller, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partili bayramlaşma törenine geçti. Binanın kalabalığı almaması üzerine bayramlaşma sokakta yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2008 Perşembe 17:03:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?