4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVAS

AKP'de seçim

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Sivas Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu belirlendi.

Konuyla ilgili olarak parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Merkez İlçe Başkanı Kayhan Işık, 16 ilçe ile merkez ilçe teşkilatlarının 2. olağan genel kurullarının devam ettiğini söyledi. Göreve gelen başkanların AK Parti bayrağını aldıkları yerden daha ileriye götürmek için çalışacaklarından emin olduğunu kaydeden Işık, Sivas Merkez İlçe Teşkilatı'nın tamamlanan kongre sonrasında görev dağılımı yapıldığını açıkladı. Işık, göreve gelen yönetim kurulu üyelerini şu şekilde açıkladı:

"Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığına Sedat Sezerer, Teşkilat Başkanlığına Saffet Kayaş, Seçim İşleri Başkanlığına Cafer Sarıyıldız, Tanıtım Medya Başkanlığı'na Mustafa Kılıç, Dış İlişkiler Başkanlığı'na İlhan Kural, Yerel Yönetimler Başkanlığına İsmail Çakmaktepe, Ekonomi İşleri Başkanlığına Şeref Sümer, Halkla İlişkiler Başkanlığına Tamer Bahar, Mali ve İdari İşler Başkanlığına Salim Eminoğlu, Ar-Ge Başkanlığına Ayhan eker, Sosyal İşler Başkanlığına Ekrem Taşpınar ve İlçe Sekreterliğine Kamuran Yünal."

Toplantı sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Işık, Mersin'de AK Parti Mezitli Belde Teşkilatı'nın kapısına konulan bombanın patlaması ile ilgili olarak, "Bu yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. Yapılan bu saldırı sadece bir partinin binasına değil, tüm AK Parti'lilere yapılmıştır. Bu türlü olayların bir daha yaşanmamasını diliyoruz"

.
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2006 Çarşamba 20:25:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?