7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

AKP'de 'temayül' yoklaması

AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakale başkanlığında Sivas'ın Suşehri ilçesinde parti teşkilat yönetim kurulu üyeleri tarafından, Suşehri, Akıncılar, Koyulhisar ve Gölova ilçelerinin belediye başkanlarının çalışmaları değerlendirildi.

Suşehri Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılan temayül yoklaması öncesi AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti'nin dost kapısı olduğunu söyleyerek, "Bizim kapımız dost kapısı, girenlere canımız feda. AK Parti, sizlerin teveccühü ile uzun ince bir yolda gece gündüz yürümeye devam ediyor. Devam edeceğiz. Bu sevda büyük bir sevda. Bu hareket yüce Türk milletinin hareketidir. Bu sevgi öyle bir sevgi ki; bu sevgi selinde 70 milyonun ruh ve gönül birliği vardır" dedi.
Yüce Türk milletinin, bazı partilere sandıkta ders verdiğini dile getiren Karakelle, "Edirne'den Kars'a emanettir bu ülke bize. Siyasette tek muradımız vardır. 29 Mart'ta yapılacak seçimlerde, elle başla çalışıyoruz. Yapılacak olan bu seçimlerde de başarı ile çıkacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonunda 4 ilçedeki parti yöneticileri tarafından mevcut belediye başkanlarının çalışmalarının değerlendirileceğini belirten Karakelle, çıkan sonuçların AK Parti Genel Başkanı ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından değerlendirileceğini söyledi.

Yapılan konuşmanın ardından toplantıya katılan Suşehri'nden 71, Koyulhisar'dan 41, Akıncılar'dan 35 ve Gölova ilçesinden de 20 AK Partili, ilçelerinin belediye başkanlarının görev ve sorumlulukları ile başarısını değerlendirecek oyu kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 16:35:12
Güncelleme :15 Aralık 2008 Pazartesi 16:40:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat dağcı IP: 78.162.197.xxx Tarih : 15.12.2008 19:48:49

OY VERENLER ZATEN AKP Lİ NASIL SONUÇLANACAĞI MALUM DEĞİL Mİ?