3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

AKP'den Aydın'a ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sivas İl Başkanı Zeki Kılıç ve beraberindeki partililer, Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Aydın, ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Biz bir aileyiz. Biz yerel yönetim olarak, Sivas öncelikli siyaset yapıyoruz. Başta Sayın Başbakanımız olmak üzere, il başkanlığı, ilçe ve yönetim kurullarına desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Aydın, Sivas'ta bir şeyler yapmak için herkesin uğraştığını belirterek, "İnanıyorum ki yapılacak yerel seçimlerde de teşkilatımızla omuz omuza vererek bu yarıştan galip ayrılacağız" dedi.

AK Parti İl Başkanı Zeki Kılıç ise, Sivas için burada olduklarını vurgulayarak, "Biz başkanımızla birlikte Sivas'ta neler yapabiliriz mücadelesinde olacağız. Sayın başkanımızın yaptığı başarılı çalışmalar ortadadır. Halkımızda bunu gayet net görüyor. Elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 18:46:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 78.163.105.xxx Tarih : 3.01.2009 08:59:40

Gerek il gerekse merkez ilçe teşkilatının Sami AYDIN'a destek vermediği Sivas'ta herkesce biliniyor. Bakmayın siz birlik görüntülerine. İçten içe kaynıyor AKP. Gençlik kolları, kadın kolları hep rahatsızdı Sami AYDIN beyden. Ama başbakan tepeden inme atadı. Sivas'a katkısının olacağını düşünenlerden değiliz. İnsallah bizi yanıltır. Ama seçilememe ihtimali çok yüksek.