7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

AKP'den SESOB'a ziyaret

AK PARTİ SİVAS İL TEŞKİLATI'NDAN SESOB'A ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sivas İl Teşkilatı Sivas Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, İlçe Başkanı Turan Topgül, Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, Başkan yardımcıları Süreyya Bulur ve Muhammet Şen'den oluşan teşkilat yöneticileri bir süre önce yapılan seçimlerde Kahveciler Odası Başkanlığına seçilen aynı zamanda SESOB Başkanı olan Beşir Köksal'ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Beşir Köksala'a görevinde başarılar dileyerek güzel hizmetlerinin devamını diledi.

AK Parti olarak Sivas'ın geleceğinin yeniden planlanması için gayret gösterdiklerini vurgulayan İl Başkanı Burhanettin Kuru, "AK Parti olarak Sivas'ın geleceği için çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda Sivas milletvekillerimiz de Ankara'da bir çalışma içerisindeler. Her hafta milletvekillerimizin ve bakanlık yetkililerinin katılımı ile bir toplantı yapılarak Sivas'a yapılacak yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuyorlar. Teşkilat olarak bizde yerelde çalışmalar yapıyoruz ve sivil toplum örgütleri ile zaman zaman toplantılar yapıyoruz. Ayda bir de vekillerimizin katılımı ile Danışma Meclislerimizi yapıyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal, birliğe bağlı odaların seçimlerinin başladığını bu konuda ilk seçiminde Kahveciler Esnaf Odasının yaptığını ifade ederek, AK Parti yöneticilerine teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru'nun her zaman esnaf ve sanatkarın sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirten Köksal, "İl başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Başkanımızla sürekli diyalog içerisindeyiz ve sorunlarımızı da başkanımıza iletiyoruz. Sigara yasağı konusunda esnafımız çok mağdur durumdadır. Bu konuda da gerekli desteği vereceğinize inanıyorum" dedi.

AK PARTİ SİVAS İL TEŞKİLATI'NDAN SESOB'A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 17:49:05
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 18:01:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?