3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

AKP'li vekilden adaylara destek

AK Parti Sivas Milletvekili Mustafa Açıkalın, 29 Mart'ta yapılacak seçimler nedeniyle ilçelerdeki çalışmaları sürüyor.

Ulaş ilçesini ziyaret eden Mustafa Açıkalın, partililer tarafından ilçe girişinde karşılandı. Karşılamanın ardından ilçe merkezine geçen Açıkalın, partisinin seçim bürosunda vatandaşlarla sohbet etti.

Açıkalın, bu dönem Ulaş'ta AK Partili belediye başkanıyla yeni bir dönemin başlayacağını kaydetti. Daha sonra Ulaş Devlet Hastanesi'ne geçen Açıkalın, hastane yetkililerinden bilgiler aldı. Ulaş Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ve Tarım İşletmeleri Müdürlüğü'nde de incelemelerde bulunan Mustafa Açıkalın, Ulaş gezisinde son olarak ilçe kaymakamlığını ziyaret etti.

Daha sonra Gürün ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Mustafa Açıkalın, burada da yine partililerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Seçim bürosunda bir süre dinlenen Açıkalın, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra, Gürün'de esnafı gezerek sorunlarını dinledi. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Gürün'ün Suçatı beldesine geçen Açıkalın, adayları için destek istedi.

Daha sonra tekrar Gürün'e dönen Açıkalın, düzenlenen salon toplantısında Gürünlülere hitap etti. Ulaşım, eğitim, sağlık ve ulaştırma alanlarında hükümetin önemli başarılar sağladığına dikkat çeken Mustafa Açıkalın, 80 yılda yapılan yol çalışmalarının AK Parti döneminde yapıldığını söyledi. Duble yol çalışmaları çerçevesinde Gürün-Malatya istikametinin önümüzdeki dönemde programa alınacağını bildiren Açıkalın, Gürün'e ayrıca gölet yapılacağını kaydetti.

TOKİ'nin 26 Mart tarihinde 168 konut için Gürün'de ihaleye çıkacağı müjdesini de veren Açıkalın, 500 kişilik yurt yapımı için de çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade. Açıkalın, Şarkışla ilçesinden sonra Gürün ilçesinde doğalgaz şebekesinin ulaştırılması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Mustafa Açıkalın sözlerinin sonunda AK Partili Gürün Belediye Başkanı için destek istedi

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 17:22:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?