3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

AKP'li vekilden adaylara destek

AK Parti Sivas Milletvekili Mustafa Açıkalın, ziyarette bulunduğu Koyulhisar ve Gölova ilçelerindeki belediye başkan adaylarına destek verdi.

Mahalli İdareler Seçimi öncesi Milletvekili Mustafa Açıkalın ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Seçim gezileri çerçevesinde Koyulhisar ve Gölova ilçelerinde temaslarını sürdüren Açıkalın, partisinin belediye başkan adaylarına destek verdi. Ziyaretlerde, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kaptan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kuruçay ve diğer ilgililerin de katıldığı ziyarette, Açıkalın ilçe girişinde partililer tarafından karşılandı.

Ardından seçim bürosunda düzenlenen toplantıya katılan Açıkalın, vatandaşlarla bir araya geldi. Seçmenlerin artık bilinçli bir şekilde oy kullandığına dikkat çeken Açıkalın, "Vatandaşlarımız oy verirken artık partilerin programlarına, projelerine ve icraatlarına bakıyor. Yaptığı değerlendirmenin ardından tercihini belirliyor. Bu demokrasimiz açısından bir gelişmedir. Biz AK Parti olarak gerek merkezi idare, gerekse yerel yönetimler de halkımıza hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

AK Parti hükümetlerinin yaptığı çalışmalarına da değinen Açıkalın, Köydes ve Beldes Projeleri'nin devam ettiğini ve duble yol çalışmalarının da sürdürüleceğini belirterek, Sivas-Karadeniz bağlantısının tamamlanacağını açıkladı. Koyulhisar ilçesinin sağlık, eğitim ve ulaşım yönünden son dönemde, AK Parti iktidarıyla birlikte gelişmeler kaydettiğini ifade eden Açıkalın, ilçeye bir de meslek yüksek okulu kazandırıldığını dile getirdi.

Açıkalın, Koyulhisar İlçesinde geride kalan 5 yıl içerisinde Belediye Başkanı İlhan Eren'in başarılı bir dönem geçirdiğini kaydederek, Başkan Eren'e destek istedi.
Koyulhisar'daki temaslarını sürdüren Mustafa Açıkalın, Koyulhisar Devlet Hastanesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ve TEİAŞ tarafından Ketkit Çayı üzerinde yapımı devam eden Hidroelektrik santralinde de incelemelerde bulundu.

Kelkit Çayı üzerinde, 'Enerjide yerli kaynağa dönüş' çalışmaları kapsamında yatırım yapılan hidroelektrik santrali çalışmalarını yerinde gezerek incelemelerde bulunan Açıkalın, yetkililerden bilgiler aldı.

Ardından, Gölova ilçesine geçen Açıkalın, seçim bürosunda düzenlenen programa katıldı. Partililere seslenen Açıkalın, 29 mart seçimlerinin önemine değinerek, Gölova İlçesinde de Partisinin Belediye Başkan adayı İbrahim Yenidünya'ya destek istedi.

Gölova İlçesinde gezilerini sürdürürken, AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya ile karşılaşan Mustafa Açıkalın Gölova Kazım Ayan Devlet Hastanesi'ni ziyarete ederek, yetkilerden bilgi aldılar.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 16:50:27
Güncelleme :23 Mart 2009 Pazartesi 16:54:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?