3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

AKP'li vekilden adaylara destek

AK Parti Sivas Milletvekili Mustafa Açıkalın, 29 Mart yerel seçimleri öncesi Kangal ve Divriği ilçelerine ziyaret ederek, belediye başkan adaylarına destek verdi.

Ziyaretine Kangal ilçesiyle başlayan Açıkalın, ilçe girişince partililer tarafından karşılandı. Daha sonra Kangal Belediyesi'ne geçen Açıkalın, Belediye Başkanı Tahsin Arslan'dan bilgiler aldı. Belediyenin ardından Kangal Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Mustafa Açıkalın, daha sonra Çetinkaya Beldesi'ne geçti.

AK Parti Çetinkaya Belediye Başkan adayı Veli Tecel'e destek isteyen Açıkalın, AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye'de önemli icraatlar yapıldığını kaydetti. Mahalli idarelere bu dönemde önemli yetkiler ve kaynaklar verildiğini ifade eden Açıkalın, AK Parti'nin mahalli idarelere verdiği önemin altını çizdi.

Çetinkaya ziyaretinin ardından Divriği ilçesine giden Açıkalın, ilçe girişinde kalabalık bir konvoyla karşılandı. Daha sonra seçim bürosunda partililerle bir araya gelen Açıkalın, burada vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Divriği Belediye Başkan adayı Mehmet Güresinli'ye destek isteyen Açıkalın, daha sonra Divriği esnafını gezdi.Divriği Kaymakamlığı'nı da ziyaret eden Açıkalın, gezinin son bölümünde dünyaca ünlü Divriği Ulu Cami'nde incelemelerde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 19:58:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?