3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

AKP'li vekilden destek ziyaretleri

AK Parti Sivas Milletvekili Mustafa Açıkalın, seçim çalışması kapsamında Gemerek ve Şarkışla ilçeleri ile Yenibuçuk beldesine ziyaret ederek, belediye başkan adaylarına destek istedi.

Gezilerine Şarkışla ilçesiyle başlayan Açıkalın, seçim bürosunda vatandaşlarla sohbet etti. Burada yaptığı açıklamada Şarkışla'nın Sivas'tan sonra doğalgaz kullanmaya başlayan ilk ilçesi olduğunu belirten Açıkalın, Şarkışla'nın sorunlarını yakından bildiklerini ve bu çerçevede çözüm için gereken çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Açıkalın, AK Parti Şarkışla Belediye Başkan adayı Hüseyin Şahin için de destek istedi. Şarkışla Devlet Hastanesi ve kaymakamlığını da ziyaret eden Açıkalın, daha sonra Gemerek ilçesine geçti. İlçe girişinde partililer tarafından karşılanan Açıkalın, seçim bürosunda vatandaşlara hitap etti. Açıkalın, Gemerek ilçesindeki yeni proje ve yatırımların takip edildiğini ve yeni dönemde hayata geçirilmesi için gerekenin yapılacağını bildirdi.

Gemerek Belediye Başkan adayı İrfan Sağırkaya'ya destek isteyen Açıkalın, Gemerek Devlet Hastanesi'nde de incelemelerde bulundu.AK Parti Sivas Milletvekili Mustafa Açıkalın daha sonra Yeniçubuk beldesine geçti.

Yeniçubuk beldesinde tamamlanan mezbahanın açılışın yapan Açıkalın, beldede gezdikten sonra seçim bürosunda düzenlenen toplantıya katıldı. Burada yaptığı konuşmada Yeniçubuk beldesinde yapılması planlanan 112 adet toplu konut için gerekli girişimlerin yapılacağını belirtti.

Yeniçubuk Belediye Başkan adayı Recep Kariper'e destek veren Açıkalın daha sonra Sivas'a döndü.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 16:32:38
Güncelleme :16 Mart 2009 Pazartesi 16:36:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?