3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

AKP'li vekiller seçim çalışmasında

AK Parti Sivas milletvekili Hamza Yerlikaya, AK Parti iktidarı öncesinde 'kurt siyasetçiler' olduğunu söyleyerek, "İşte bu kurt siyasetçilerin planlarını AK Parti 2002 seçimlerinde komple dağıttı" dedi.

AK Parti Sivas milletvekilleri Hamza Yerlikaya ve Selami Uzun, yerel seçim çalışmaları kapsamında Suşehri ilçesinde incelemelerde bulunarak, partilerinin Suşehri Belediye Başkan Adayı Şaban Coşkun için destek istedi. Esnaf ziyaretinden sonra AK Parti seçim bürosuna geçen Yerlikaya ve Uzun, burada halka hitap etti.

Yerlikaya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sivas'a ayrı bir önem verdiğini belirtti. AK Parti iktidarı öncesinde 'kurt siyasetçiler' olduğunu söyleyen Yerlikaya, "2002 seçimlerinden önce bazı siyasetçiler vardı. Onlara 'kurt siyasetçiler' derlerdi. İşte o kurt siyasetçiler iki anahtar taşırlardı. 'Birini seçimden önce, diğerini seçimden sonra vereceğiz' diye söylerlerdi. İşte bu kurt siyasetçilerin planlarını AK Parti 2002 seçimlerinde komple dağıttı. Bu siyasetçileri sizler çok iyi biliyorsunuz. Bu nedenle hafızalarımızı çok iyi yoklamamız gerekir" ifadelerini kullandı.

Selami Uzun ise yerel seçimlere büyük önem verdiklerini söyleyerek, "Seçim çalışmalarını ekip olarak sürdürmekteyiz. Türkiye'nin birinci partisi AK Parti'dir. En çok çalışan parti yine AK Parti'dir. En çok çalışan lider ise Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Çünkü bugüne kadar 50 tane mitinge katıldı. Başbakanımızın bu çalışması bazen bizleri utandırıyor. Bizlere onun bu gayretli çalışması aşk ve şevk veriyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 18:17:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?