3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

AKP'li Yerlikaya'dan adaylara destek

AK Parti Sivas Milletvekili Hazma Yerlikaya, İmranlı, Zara ve Hafik ilçelerini ziyaret ederek, belediye başkan adaylarına destek verdi.

Seçim gezisine İmranlı ilçesinden başlayan Hamza Yerlikaya, ilçe girişinde kalabalık bir konvoyla karşılandı. Daha sonra seçim bürosuna geçen Yerlikaya, burada ilçe halkıyla sohbet etti. Birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimlerde en iyi sonucu alacaklarına inandığını belirten Hamza Yerlikaya, yapılacak olan yeni projelerle ilgili açıklamalarda da bulundu.

İmranlı'nın en önemli sorunlarından bir tanesinin sağlık alanında yaşandığına dikkat çeken Yerlikaya, ilçede yaşanan doktor açığının kapatılacağı müjdesini de verdi. Yeni spor salonu, diyaliz merkezi ve toplu konut çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Yerlikaya, Sivas-Ankara hızlı tren projesinin de 13 Mart tarihinde Başbakan Erdoğan tarafından imzalanarak başlanacağını bildirdi.

Hamza Yerlikaya İmranlı Belediye Başkan adayı Dursun Yurttaş'a seçimlerde başarılar diledi.İlçede bulunan muhalefet partilerini de ziyaret eden Hamza Yerlikaya, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Daha sonra esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Hamza Yerlikaya, Türkeşlik köyüne geçti. Köy halkı tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Yerlikaya ve beraberindekiler, köy halkıyla sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Türkeşlik köyünün ardından Zara ilçesini ziyaret eden Yerlikaya, vatandaşlarla biraya geldi. Zara'nın da ak belediyelere dahil olmasını arzu ettiğini ifade eden Yerlikaya, Zara Belediye Başkan adayı Hüseyin Günay ile Zara'nın hak ettiği yere geleceğini kaydetti. Esnafı ve muhalefet partilerini de ziyaret eden Yerlikaya, daha sonra Hafik ilçesine geçerek Hafik Belediye Başkan adayları Zeki Aydın'a destek istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 12:51:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?