5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Alkollü polis müdürü

Alkollü polis müdürü arkadaşını yaraladı... Sivas'ta görevli Emniyet Müdürü İ.İ'nun izinli geldiği İstanbul'da 10 yıllık arkadaşı İ.U'yu sol kolundan silahla vurarak yaraladığı ileri sürüldü. U., kendisini silahla vurduğunu iddia ettiği emniyet müdürü hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Sivas'ta görevli Emniyet Müdürü İ.İ'nun izinli geldiği İstanbul'da arkadaşı İ.U'yu silahla yaraladı. U. hakkında suç duyurusunda bulundu.
Edinilen bilgiye göre, önceki gece saat 02.30 sıralarında Göztepe Mümin Deresi Sokak'ta meydana gelen olayda, PVA pencere sistemleri işi yapan İ.U'yu, sol kolundan yaralandı. 155 Polis İmdat telefonundan yardım isteyen U, kendisini Pendik Emniyet Müdürlüğü ile Etiler Polis Okulu'nda müdürlük yaptıktan sonra geçtiğimiz yıl Sivas Emniyet Müdürlüğü'ne tayini çıkan İ.İ'nun vurduğunu ileri sürdü. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yaralı İ.İ'yu hastaneye götürürken, olay mahalinde saklandığı iddia edilen İ.İ'nu ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kadıköy Adliyesi'ne gelerek İ.İ., hakkında suç duyurusunda bulunan İ.U., adliye çıkışında gazetecilere açıklama yaptı. U., "Geç saatlerde havalimanına giderek bir yakınımı karşıladım. Daha sonra eve dönerken dükkanıma uğrayarak bazı işlerimi yaptım. Tam kepenkleri kapattığım sırada 4 el silah sesi duydum. Arkamı döndüğümde daha önceden tanıdığım birinci sınıf emniyet müdürü olan İ.İ'nu gördüm. Bana neden ateş ettiğini bilmiyorum. Beni yaralayan kişinin emniyet müdürü olduğunun anlaşılması üzerine polisler olayı kapatmak istediler. Ancak ben kendisinden şikayetciyim." diye konuştu.

İrfan İrfanoğlu'nu yaklaşık 10 yıldır tanıdığını anlatan İ.U, aralarında bir husumet bulunmadığını belirterek, emniyet müdürünün alkollü olduğunu ileri sürdü. Kadıköy Cumhuriyet Savcısı'na bilgi veren İ.İ'nun ise, kimseyi vurmadığını söylediği öğrenildi.


zaman, cihan
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2007 Cuma 12:33:42
Güncelleme :5 Ocak 2007 Cuma 12:45:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.org IP: 85.96.111.xxx Tarih : 6.01.2007 07:56:34
Bir kamu çalışanının yapabileceği bir şey değil kanımca. Kaldıki Polis ise bu hususlara en fazla dikkat etmesi gereken kişi. İddialar doğruysa Türk adaleti gerekeni yapacaktır. Çocuklarımızın polis amca diye örnek alacakları kişiler bunlar olmamalı... HABER58