6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Alperen Ocakları'ndan Sel'e ziyaret

ALPEREN OCAKLARINDAN BAŞKAN SEL'E  ZİYARET

Sivas Alperen Ocakları, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti.

İlçe gezileri kapsamında Suşehri'ne gelen Sivas Alperen Ocakları İkinci Başkanı Adem Gül, Suşehri Belediye Başkanı Sedat sel'i makamında ziyaret ederek, Alperen Ocakları Sivas İl Başkanlığının çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Alperen Ocaklarının, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun Türk gençliğine mirası olduğunu söyleyen Gül, Türk gençliği olarak bu mirası yaşatacaklarını ifade etti.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun, Suşehri'ne karşı ayrı bir sevgi bağı olduğunu belirten Gül, "Böyle bir gezide, genel başkanımızın çok değer verdiği ilçelerden biri olan Suşehri'ni ve Suşehri Belediye Başkanımızı ziyaret etmek bizleri mutlu etmektedir. Çalışmalarınızı basından yakından takip ediyoruz. Allah yardımcınız olsun. Üzerimize düşen görevde her zaman hazırız ve her zaman sizlerin yanındayız" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise, ocakçılığın ve siyasetçiliğin çok farklı olduğunu ifade ederek, "Ocakçılık ile siyasetçilik arasında kalın bir çizgi vardır. Kesinlikle bunu aynı yerde değerlendiremezsiniz. Ama bir insan bir yere gelecekse öncelikli olarak ocaktan geçmesi lazım. Bununla birlikte, Kesinlikle Ocağa alacağınız kişileri çok iyi seçmenizi isterim. Çürük bir elma olarak bir kişi ocağa alındığında, O çürük elma herkesi çürütmeye başlar. Bu gibi kişilere ancak selam verin. Fazla samimiyet kurmayın" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 16:50:03
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 17:58:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?