6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Ameliyat masasında bile ayrılmadılar

Sivaslı ikiz kardeşler Ayhan-Fuat Mazman, hayatın her döneminde olduğu gibi ameliyat masasında birbirilerinden ayrılmadılar.

Kayseri Özel Tekden Hastanesi'nde kapalı reflü ameliyatı yöntemiyle tedavi olan 33 yaşındaki Ayhan-Fuat Mazman kardeşler, birbirilerinden ayrılamayacaklarını söylediler. Başarılı bir ameliyat geçiren kardeşlerin sağlık durumlarının artık iyi olduğu belirtildi.

Tek yumurta ikizleri olduklarını ve yaşantılarında bazı olayların ve hastalıkların aynı anda ortaya çıktığını ifade eden kardeşler, gayet güzel bir ameliyat geçirdiklerini söylediler. Şu anda kendilerini çok iyi hissettiklerini ifade eden Mazman kardeşler, "Yaklaşık 4 senedir Reflü hastasıydık. Defalarca ilaç kullanmamıza rağmen bir türlü bu hastalıktan kurtulamadık. En sonunda kapalı Reflü ameliyatı olduk. Gayet rahatız ve bu gün akşam taburcu olacağız" dedi.

Mazman kardeşlerin ameliyatını gerçekleştiren Op. Dr. Turgut Köse ve Op. Dr. Ömer Topuz, ikizlerimizi yapılan başarılı bir ameliyatla sağlıklarına kavuşturduklarını söylediler.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 17:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 78.163.116.xxx Tarih : 14.06.2008 21:35:11

allah analı babalı büyütsün gerçek bir leyla mecnun sevdası adeta belki de ilerisi. insallah sağlık ve sıhhatlerine kavusurlar. haber58.com