6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Anaokulunda ilginç olay!

ANAOKULUNDA OYUN İPİYLE OYNAYAN ÇOCUK BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bulunan bir anaokulunda, iple oyun oynarken arkadaşı tarafından boğazı sıkıldığı iddia edilen öğrencinin ailesi, okul yönetimi hakkında Suşehri Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Suşehri'nde anaokulu öğrencisi B.N.A. oyun ipiyle oynarken, bir arkadaşı tarafından arkasından iple boynu sıkıldığı ve diğer arkadaşı Ahmet Civaş (5) tarafından kurtarıldığı bildirildi. Minik öğrenci B.N.A.'nın ailesi okul yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

Konu hakkında açıklama yapan Anne Birsen Araçoğlu (30), "Evde oturuyordum. Kızımın boynundaki kızarıklığı fark ettim ve o gün çocuğumu Suşehri Devlet Hastanesi'ne götürdüm. Hastanede yapılan muayene sonrası doktorun ip izi demesi sonrası kızıma boynuna ne oldu diye sordum. Kızım ise okulda oyun ipiyle oynarken arkadan arkadaşım ipi boynuma doladı ve sıktı. Beni Ahmet kurtardı cevabını verdi. Hemen okula giderek kızımın anlattıklarının doğru olduğunu öğrendim. O an çocukların yanında hiçbir öğretim görevlisinin olmadığını öğrenmem sonrasında o küçük çocuk olmasaydı düşüncelerine kapıldım. Olayla ilgili gerekli yasal işlemleri başlattım okul yönetimi hakkında suç duyurusunda bulundum" dedi.

Ayrıca kızının olanlardan çok etkilendiğini ve korktuğunu belirten Anne Araçoğlu,"Kızım hadi okula gidelim" diye seslendiğimde ben bir daha okula gitmem. Beni bir daha oraya götürmeyin cevabını aldığını belirtti.

ANAOKULUNDA OYUN İPİYLE OYNAYAN ÇOCUK BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ
ANAOKULUNDA OYUN İPİYLE OYNAYAN ÇOCUK BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 18:40:04
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 18:41:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?