6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Anne adayları misafir edilecek

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, kış mevsiminde doğum yapacak kadınları önceden hastanelere getirerek misafir edeceklerini söyledi.

Açıklamalarda bulunan Vali Dalmaz, "Kış gelmesi ve kar yağması nedeni ile birçok köy yolu ulaşıma kapanıyor. Bizler de yolları kapalı olan köylerdeki anne adaylarını merkezlere alarak, doğumuna kadar misafir edeceğiz. Anne adayı, merkezlerde ve ilçelerdeki sağlık kuruluşlarında yer olması durumunda burada, yoksa pansiyon veya otelde misafir edeceğiz" dedi.

Vali Dalmaz, yolda kalanlar için de çalışma başlattıklarını belirterek, "Sivas-Erzincan arası Kızıldağ Geçidi'ndeki jandarma binası ile Yıldızeli Jandarma Komutanlığı'nda yollarda kalanların geçici barınmaları için misafirhaneler oluşturduk. Karayollarının kapanması ve mahsur kalanların olması durumunda, sorun giderilene kadar vatandaşlar burada kalacak. Yemek, ısınma, konaklama ve iletişim konularında kendilerine destek verilecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 18:39:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 78.163.100.xxx Tarih : 27.12.2008 09:03:00

Güzel bir uygulama elbette. Ama insanların doğurganlık oranlarının artması da ülkemiz açısından bir sorun elbette iş yok güç yok sonuçta memlekette öyle değil mi ?