3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Anneler gününü buruk kutladı

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu, Anneler Günü'nü buruk kutladığını belirterek, "Rahmetli bana her şeyi alırdı. Yerinde rahat yatsın" dedi.

10 Mayıs Anneler Günü'nü oğlu Yusuf Yazıcıoğlu ile birlikte geçiren anne Fidan Yazıcıoğlu'nun hayli bitkin olduğu gözlemlendi. Annesinin elini öperek Anneler Günü'nü kutlayan Yusuf Yazıcıoğlu, gelen telefonlara cevap vermeye çalışırken, anne Yazıcıoğlu'da arayanlarla konuşmayı tercih etti. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisini her gün arayarak hal hatır sorduğunu ifade eden anne Fidan Yazıcıoğlu, "Rahmetli beni sürekli arardı. Yola çıkacağı zaman muhakkak arardı. Anneler Günü'nde bana her şeyi alırdı.

Yerinde rahat yatsın. Kaderimize razı olduk. Rahmetli 'beni sevmeyen yok' derdi" şeklinde konuştu. Cenazeden sonra Ankara'ya gitmediğini ve oğlu merhum Yazıcıoğlu'nun mezarını ziyaret edemediğini de söyleyen anne Fidan Yazıcıoğlu, "Yusuf dün Ankara'ya gitti. Mevlit vardı. Sabah geldi" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 17:08:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vahit tuncer IP: 88.251.64.xxx Tarih : 12.05.2009 14:28:37

allah nur içinde yatırsın bende ankaradaydım o kalabalığı görüpde seveni değilde acaba sevmiyeni varmıydı merak ettim