3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Antremanda çiğ köfte partisi!

Lider Sivasspor, Türkcell Süper Ligi'nde hafta sonu oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Çiğköfte yiyerek antrenmana çıkan Sivasspor, liderliğini sürdürmek istiyor.

Sivasspor Tesisleri'nde Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivassporlu futbolcular, antrenmandan önce basın mensuplarıyla birlikte çiğköfte yedi. Isınma hareketlerinden sonra istasyon çalışmasına geçen futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlemlendi. Burada açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Bülent Uygun, son 8 haftaya girildiği bir ortamda her maçın öneminin daha da arttığını söyledi.

Uygun, "Antalyaspor gibi çok başarılı bir takıma karşı mücadele edecek olmamız hem zorlaştırıyor hem de motive olmamız adına çok daha iyi bir şekilde ambiyans sağlıyor. O yüzden kazanmak istiyoruz. Bu haftaki derbide herhangi bir sonuç bize avantaj sağlayacaktır. Böyle bir ortamda kazanarak öncelikle kendi işimizi yapmak, ondan sonra da belirlediğimiz 8 haftalık periyodun içerisinde en az 6 tane galibiyet almak istiyoruz. İstekle, arzuyla, coşkuyla çalışıyoruz. İnşallah Allah'ın izniyle de bunu başarırız ve sezon sonunda da şehrimizin, bizi sevenlerin, bizi destekleyenlerin ve Türk sporunda artık yeni bir ivme isteyen sporseverlerin şampiyon olmasını istediği bir ortamda bunu başarmak istiyoruz. İnşallah da başarırız" dedi.

Sedat'ın sakatlığının devam ettiğini de ifade eden Uygun, "Sedat düz koşulara başladı. Musa'nın sakatlığı devam ediyor. Onun dışında da herhangi bir sakatımız yok" dedi. Şampiyonluk şanslarını da değerlendiren Uygun, bütün rakiplerinin birbirleriyle maçı olduğunu ifade ederek, "Bizim ise üç hafta sonra içeride Trabzonspor ve son hafta Galatasaray ile maçımız var. Bu ortamda birbirleriyle oynanacak maçlarda çıkacak sonuç muhakkak hepsi bize yarayacaktır. Bu yüzden bu sonuçların akabinde bizim göstereceğimiz performans, 6 galibiyetin bizi şampiyonluğa götüreceğinin hesabını yaptık. İnşallah düşündüğümüz gibi olur, sezon sonunda şampiyon biz oluruz" diye konuştu.

Fortis Türkiye Kupası ile ilgili soruları da cevaplandıran Bülent Uygun, "Biz Türkcell Süper Ligi'nde 2-3 sene önce Fortis Türkiye Kupası'nı alanı hatırlamıyoruz. Ama şampiyon olduğunda 4 büyüklerimizden sonra bir Anadolu takımı şampiyon oldu mu? Bu her dakika her saniye hatırlanacak bir başarı olur. Dolayısı ile bizde Türkcell Süper Ligi'ni kazanmak, ama Fortis Türkiye Kupası'nda da kendi seyircimizi mutlu edecek ve onları daha iyi duruma getirecek bir sonuç alacağımızdan eminim" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'DE 4 BÜYÜKLERİN YAPTIĞI BAŞARIYI YAKALAMAK İMKANSIZ"

3 seneden beri yaptıkları başarıları çok iyi anlatan insanların olduğunu da sözlerine ekleyen Bülent Uygun, "Yeri geldi bizi eleştirenlerde oldu. Türkiye'de gerçekten 4 büyüklerin yaptığı başarıyı yakalamak imkansız. 4 büyüklerin başarısı ne kupa başarısı nede şampiyonluk başarısıdır. O bambaşka bir başarıdır. O yüzden biz Anadolu takımlarının ufak nacizane başarıları ise taktire şayan olması lazım. Bizde maalesef bu tarzda yönlendirildiği için bütün herkes bunlardan başka şampiyon olamayacağı gibi bir ortam oluşturuyor. Bu da bizim gibi takımların bunun gibi hedef koymasını engelliyor. Biz Sivasspor olarak geçen sene gösterdiğimiz başarıdan sonra olabileceğini gösterdiğimiz gibi bu sezonda şampiyonluğun en güçlü adaylarından bir tanesiyiz" dedi.

Görevinin başında olduğunu da söyleyen Uygun, hiçbir yere de ayrılmayı düşünmediğini kaydetti. Uygun, "Tek hedefim var, oda takımımı finale götürmek. Yeni sezonda da buradayız. Yeni sezonun planlamasını yapıyoruz. En iyi şekilde Sivasspor camiasının menfaati için ne gerekiyorsa onu da en iyi şekilde yerine getireceğim" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 17:04:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?