6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Araç filosu genişliyor

Sivas Belediyesi kadrosuna kattığı 2 akaryakıt tanker, 2 kamyon ve 1 greyder ile Belediye Başkanı Doğan Ürgüp döneminde toplam 149 araç ve iş makinesi araç parkına kazandırıldı.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp tarafından, belediyenin makine parkının güçlendirilmesi amacıyla başlatılan iş makinesi takviyesi devam ediyor. Alımı yapılan 5 yeni otobüsün ardından, Sivas Belediyesi hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet akaryakıt tankeri, 2 kamyon ve 1 adet de greyder alındı.

Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü çalışmalarında kullanılacak olan akaryakıt tankerlerinin 550 bin liraya mal olduğu belirtildi. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kullanılacak olan greyderin 447 bin liraya mal olduğu bildirilirken, alınan 2 yeni kamyon ise toplam 150 bin TL'ye alındığı öğrenildi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp döneminde, son yapılan alımlarla birlikte toplam 149 araç gereç ve iş makinesi belediyenin makine parkına kazandırıldığı kaydedildi.

Belediyenin ihtiyacı olan yeni iş makinelerinin devreye girmesiyle, başta fen işleri ve altyapı çalışmaları olmak üzere, park bahçe hizmetlerinde, işçilik ve zamandan tasarruf sağlanacağı vurgulandı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2012 Çarşamba 17:03:39
Güncelleme :6 Ocak 2012 Cuma 13:55:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?