6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Artistleri toplayacağına halkı dinle!

BBP'Lİ ÖZNUR MUHALEFETE YÜKLENDİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur bir değerlendirme toplantısı düzenleyerek, yapmış olduğu konuşmasında hükümeti çok sert bir dille eleştirdi.

BBP Sivas İl Başkanlığı binasında konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Öznur, Türkiye'de kaosun devam ettiğini belirterek, "Türkiye'de küresel kuşatma devam ediyor. ABD, NATO ve her türlü iç tehditler ülkemizi bölmek ve parçalamak için bütün hain planlarını devam ettiriyor. İktidar ve ana muhalefet arasındaki it dalaşı da devam ediyor. Türkiye'de NATO'nun iki kanadı çatışıyor. Bu çatışmada olan Türkiye'ye oluyor. Gerilim ve kaos devam ediyor. Küreselci ve ulusalcı kanatların çatışmasında olan Türkiye'ye oluyor. Olan demokrasiye oluyor. Biz artık Türkiye'de barış ve kardeşlik istiyoruz. Temel hak ve hürriyetlerin demokrasinin daha fazla iyileştirilmesini istiyoruz. Ancak bakıyoruz ki siyasi iktidar ile muhalefet kayıkçı kavgası yapıyor" dedi.

Türkiye'nin gidişatından azınlıkların mutlu olduğunu ifade eden Öznur, "Halk açlık ve sefalet ile uğraşıyor. Başbakan açılımlar ile ilgili olarak sanatçıları topluyor. Sayın Başbakan sinemacıları, artistleri toplayacağına bir de Sivas'taki işçiler ile emekçiler ile bir araya gel, bir de onların derdini dinle. Sivas'taki çilekeş cefakar halkın derdini dinle. Sayın Başbakan mutlu azınlığın, devşirme takımının, burjuvaların dertlerini dinliyor. Onların derdi yok ki, onların bir eli yağda bir eli balda, onları dinleyeceğine gel çaresiz halkın derdini dinle'' diye konuştu.

Türkiye'nin güvendiği ve müttefiki olarak gördüğü ABD'de sözde Ermeni Soykırımı ile ilgili olarak bir yasa tasarısı geçtiğini hatırlatan Öznur, "Siyasi iktidar, ABD için dostumuz ve müttefikimiz diyordu. Başımıza çuval geçiren, terör örgütü PKK'yı besleyen, Kandil'deki PKK'ya lojistik destek sağlayan, Türkiye'yi bölmek ve parçalamak isteyen katil ABD ne zaman dostumuz oldu bizim? ABD dostumuz değil düşmanımızdır" şeklinde konuştu.

Büyük Birlik Partisi'nin iktidara gelmesi ile, terörist Abdullah Öcalan'ın İmralı'da demeç veremeyeceğini ifade eden Öznur, "İmralı'da terör örgütünü yönetiyor. Türkiye'ye mesajlar veriyor. ABD'ye ve batıya mesajlar veriyor. Biz iktidar olunca, bu vatanın evlatlarını dağlarda şehit eden, İmralı'daki katili Diyarbakır'da dar ağacına göndermezsek namerdiz" diye devam etti.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, mevcut Anayasa'nın değiştirilmesini ve seçim barajlarının kaldırılmasını istediklerini de de sözlerine ekledi.

25 Mart'ta toplanacakları beyaz buluşmada bütün Sivas halkını Tacettin Dergahı'na beklediğini ifade eden Öznur, "Hissediyorum ki Muhsin Yazıcıoğlu her zaman bizim yanımızdadır. Onun maneviyatı bizim üzerimizdedir. Onun fikirlerini yaşatacağız ve Allah'ın izniyle ona bir iktidar hediye edeceğiz. Beyaz buluşmaya bütün İç Anadolu ve Sivaslıları bekliyorum. Onu ve yanında şehit olan dava arkadaşlarını dualarla ve salavatlarla o gün anacağız. Yolumuz Allah yoludur, yolumuz Muhsin Yazıcıoğlu yoludur" dedi.

BBP'Lİ ÖZNUR MUHALEFETE YÜKLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2010 Pazar 12:57:01
Güncelleme :21 Mart 2010 Pazar 15:43:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 188.3.68.xxx Tarih : 21.03.2010 15:27:19

Gayet mantıklı ve de yerinde bir talep, BBP merhum Muhsin başkanın ölümünden sonra da Sivas'lının hissiyatına tercüman olacağa benzer. Ama zaman geçtikçe bu daha da belirginleşecektir. haber58.com olarak bizlerde bu süreci ilgiyle takip ediyoruz ...