7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Asfalt çalışmaları hız kazandı

Sivas Belediyesi tarafından başlatılan asfaltlama çalışmaları Alibaba Gece Kondu Önleme Bölgesi'nde hızla devam ediyor.

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından sürdürülen çalışmalarda, Alibaba Gece Kondu Önleme Belgesi'nde kaldırım yenileme ve asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Merkezde bulunan ana güzergahlarla birlikte kenar mahallelerde de çalışmalarını sürdüren ekipler, yıllardır asfalt bekleyen Alibaba Gece Kondu Bölgesi'nin tozlu yollarını asfaltlamaya başladı.

Sivas Belediyesi Basın ve Halkla İliştiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Alibaba Gece Kondu Önleme Bölgesi'nde yapılan asfalt çalışmalarında öncelik otobüs hatlarının çalıştığı yollara verildiği belirtildi.

Yapılan asfaltlamanın bitirilmesiyle vatandaşların ulaşım sorunu da ortadan kalkmış olacağı vurgulanan açıklamada, program dahilinde kenar mahallelerde çalışmaların yoğunlaştırıldığı belirtildi. Açıklamada, "Bu sezon boyunca asfaltlama işlemlerine ağırlık verilecek. Yollarımızın standart hale gelmesi için çalışmalar yapıyoruz. Özellikle otobüs hatlarının çalıştığı yolları yapıyoruz. Bu çalışma sonucu, Sivas'ta asfaltlamada planlanan hedefi yakalamak için bir seferberlik içindeyiz” denildi.

Açıklamada, devam eden doğalgaz ve altyapı çalışmalarının bitirilmesiyle bu yollarda da asfaltlama çalışmalarına başlanılacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 16:13:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?