2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Asfalt çalışmaları sürüyor

ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yol kaldırım ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Belediye ekipleri yeni dönem çalışmaları kapsamında kentin değişik bölgelerinde asfalt çalışması yapıyor. Asfalt ekipleri, Aydoğan, Yenidoğan ve Fatih mahallesi güzergahında bulunan Fetih caddesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Sivas Belediyesi Fen İşleri ve ÖZBELSAN asfalt ekipleri, şehrin muhtelif yerlerinde SİBESKİ, ÇEDAŞ, SİDAŞ ve Telekom gibi kuruluşlar tarafından yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle, bozulan yolların, bakım onarım ve asfalt yenileme çalışmaları yaptığı bildirildi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve ÖZBELSAN asfalt ekipleri tarafından, bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında, toplam 150 bin metrekare asfalt yol yenilemesinin yapılacağı öğrenildi. Kaldırım yenileme çalışmalarına da başlayan ekiplerin, Selçuklu ve Yüceyurt mahallelerinde çalışmalarını sürdürürken e, keresteciler sitesinde de çevre düzenleme çalışmaları yaptıkları bildirildi.

Sivas Belediyesi’nin, 2011 yılı içerisinde yapacağı yol kaldırım ve asfalt çalışmalarıyla, yeni yol açma ve çevre düzenleme faaliyetlerini belirlenen program dahilinde sürdüreceği kaydedildi.

ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 16:06:05
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 18:03:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mertcan IP: 95.15.106.xxx Tarih : 5.06.2011 19:57:30

SAYIN BELEDİYE BAŞKANIM.UZUNTEPE MAHALLESİNDE NE ASFALT NE ALT YAPI.NE KALDIRIM.KISACASI HİÇBİRŞEY YOK.BİZİ BU HALLERE LAYIK GÖRENLERE YAZIKLAR OLSUN.SAYIN BELEDİYE BAŞKANIM:BİZ SADECE SENDEN İNSANCA YAŞAMAK İÇİN HİZMET İSTEDİK.SENİN BİZE LAYIK GÖRDÜĞÜNE BAK.AMA MERAK ETME SEÇİMLER YAKLAŞIYOR. SAYIN VALİME VE DİĞER PARTİLEREDE SESLENİYORUM BİZİM SESİMİZE KULAK VERECEK KİMSEYOKMU.BU GERİ KALMIŞLIĞI İLKELLİĞİ BİZLERE REVAMI GÖRÜYORSUNUZ .SAYINDEVLET BÜYÜKLERİM SİZLERDEN İNSANCA YAŞAMAK  İÇİN HİZMET İSTİYORUZ.....BELEDİYENİN BİR İŞ YAPACAĞI YOK......