3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Aydın anketten birinci çıktı

Sivas'ta faaliyet gösteren bir anket firmasının bin kişi arasında yaptığı anket çalışmasında AK Parti Belediye Başkan Adayı olan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, yüzde 46.2'lik puan alarak 1. oldu.

Aktif Kamuoyu Araştırma Merkezi Veri Koordinatörü Kürşad Özkaynar, Sivas merkezde ev hanımı, memur, işçi, işsiz ve üst düzey bin kişi arasında kentin muhtelif yerlerinde belediye başkanlığı seçimi konusunda anket yaptıklarını söyledi. Anket sonuçları hakkında bilgiler veren Özkaynar, ankette 5 belediye başkan adayının isimlerinin yer aldığını kaydetti.

Özkaynar, "Bin kişi arasında yapılan ankette, AK Parti'nin adayı Sami Aydın yüzde 46.2'lik oranla başkanlığa en yakın aday olarak ortaya çıktı. MHP'li adayın oyu yüzde 13.4, BBP'li adayın oyun yüzde 12.8, CHP'li adayın oyu yüzde 11.0 ve SP'li adayın oyu da yüzde 10.8 çıkarken, kararsızların oyu da yüzde 5.8 oranında kaldı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 21:11:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Serkan Sen IP: 62.96.72.xxx Tarih : 23.03.2009 17:23:51

Sayin Kürsat Özkaynar bence yapilan arastirma dogrudur akp her yönden birinci olarak gidiyor diger partilerin pek fazla sansi yok gibi görünüyor, ama siz bence bunlari arastiracaginiza sizin hakkinizda söylenilen ve ispatlanan olaylari da takip etmelisiniz imajinizi cok zedelemekte bu olanlar dna testinin pozitif cikmasi umarim siyasi hayatinizi etkilemez. calismanizda basarilar