3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Aydın'a yılın belediye başkanı ödülü

Meclis Haber dergisi ve Time Dergisi'nin bu yıl 6'ncısını düzenlediği yılın siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri ve medya ödülleri kapsamında 'Yılın Belediye Başkanı' olarak seçilen Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, ödülünü teslim aldı.

Geçtiğimiz hafta Ankara'da düzenlenen törene katılamayan Başkan Aydın yerine ödülü, Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Tunç, ödülü Başkan Aydın'a teslim etti.

Sami Aydın, göreve geldikleri süre içerisinde 7 tane ulusal ve uluslararası ödül aldıklarını söyledi. Bu ödüllerle belediyenin çalışma ve projelerinin belgelendiğini dile getiren Aydın, "Görev süremiz içerisinde 7 ödüle layık olduk. Son olarak Times Dergisi ve Meclis Haber dergisinin düzenlediği etkinlikte, 'Yılın Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldük. Eğer bir hafta içerisinde yeni bir ödül daha almaz isek, bu sezonu 8 ödül ile tamamlayacağız" dedi.

Ödülü Sivas halkı adına aldıklarının altını çizen Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, "Bizler Sivas ve Sivaslılar için çalışıyoruz. Bu 8 ödülü de Sivas ve Sivas halkı adına aldık. Yeni dönemlerde daha çok ödül alacağımıza inanıyorum. İnşallah Sivas Belediyesi bundan sonra da ödüllere layık çalışmalar yapacak" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 23:00:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?