3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Aydın'ın seçim çalışmaları sürüyor

Sivas'ta, AK Parti'nin Belediye Başkanı ve Adayı Sami Aydın, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İlk olarak Sivas Emniyet Müdürü Yahya Bal'ı makamında ziyaret eden Başkan Aydın, daha sonra sırasıyla Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Emniyet Müdürlüğü'nün ardından, Sivas Beton Travers Fabrikasını da ziyaret eden Başkan Aydın, öğleden sonraki programında ise ziyaretçilerini kabul etti.Daha sonra Bölge Trafik Müdürlüğü'ne geçen Başkan Aydın, Bölge Trafik Denetme Şube Müdürü Fatih Sarıkaya'yı da makamında ziyaret etti.

Buradaki çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Aydın, görevi başında bulunan ekiplere teşekkür ederek başarılar diledi. Ardından Özel Harekat Müdürlüğünü ziyaret eden Aydın, Özel Harekat Şube Müdürü Cumhur Kenan Boduroğulları ile bir süre görüştü.

Son olarak Beton Travers Fabrikasını ziyaret eden Aydın, fabrika müdürü Cemalettin Gültekin'den bilgiler aldı.Ziyaretlerin ardından makamına geçen Aydın, Türk Hava Kurumu'nun (THK) 84. yıldönümü sebebiyle kendisini ziyaret eden kurum Şube Müdürü Halil Işın ile İl Müftüsü Mustafa Balık'ı makamında kabul etti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 09:17:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?