25
Nisan
2024
Perşembe
SİVAS

Aydınlar artık modern bir köy

Koyulhisar ilçesine bağlı Aydınlar köyü Toplu konut idaresi(TOKİ) konutları, alt yapısı, parke yolları, trafik işaretleri, çocuk oyun parkı, köy konağı, misafirhaneleri, çevre düzenlemeleri ile Kelkit vadisinde örnek teşkil eden modern bir köy olarak herkesin dikkatini çekiyor.

Aydınlar köyünün çalışkan muhtarı Kadir Özdemir, "52 hane köyümüzde çok ciddi çalışmalar yaptık. Köyümüzün ilk önce alt yapısının tamamladık daha sonra çevre düzenlemesiyle birlikte tüm yollarımızı kilit parke taşıyla kapladık. İnternet erişimi olan Muhtarlık binası, köy konağı ve dayalı döşeli iki adet misafirhanemizi modernize ettik. Çocuklarımız için oyun parkını kurduk. Yine köyümüzde öğrencilerimizin geçiş güzergahlarına trafik levhalarını astık" dedi.

Özdemir, "Çağımızın gerektirdiği tüm modernize çalışmaları köyümüzde uygulayarak Kelkit vadisinde örnek bir köy olduk. Yaptığımız tüm çalışmalarla yetinmeyip köyümüzde doğup büyüyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekilimiz Ekrem Erdem'in büyük destekleriyle hiçbir köyde olmayan 40 adet Toplu konut idaresi(TOKİ) konutlarını köyümüze kazandırdık. Köyümüzün mezarlığında çevre düzenlemesi çalışmaları yaparak mezarlıkta bulunan iki adet şehit mezarımıza da bakım yaptık. İlköğretim okulumuzun tüm ihtiyaçlarını giderip çevre düzenlemesiyle birlikte öğrencilerimizin daha rahat bir ortamda eğitim görmelerini sağladık. Kelkit vadisinde yapmış olduğumuz çalışmalarla örnek bir ilçe bazında köy olduğumuzu düşünüyorum. Bizlere bu yapmış olduğumuz çalışmalarda destek veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekilimiz Ekrem Erdem, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İlçe özel idaremize, Koyulhisar kaymakamlığımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2013 Salı 16:24:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?