6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Ayın şoförleri ödüllendirildi

Sivas'ta şehir içi ulaşımı sağlayan 39 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatifi'ne bağlı şöförler arasında her ay yapılan 'Ayın Şoförü' uygulamasında seçilen ayı şoförleri altın ile ödüllendirildi.

Kooperatif binasında yapılan toplantıda konuşan Kooperatif Başkanı Sebehattin Çimen, şehir içi ulaşımında 249 tane halk otobüsünün olduğunu ve bu otobüslerde yaklaşık 450 şoförün görev aldığını söyledi.

Şoförlerin kendilerini temsil ettiğini ve bu nedenle Sivas halkına kusurda bulunmayan, araçlarının bakım ve temizliği ile kişisel kılık ve kıyafet ile temizliğine önem veren şoförler arasında tercih yaparak, bunları ödüllendirmek ve diğer sürücüleri de teşvik etmek amacı ile böyle bir uygulama yaptıklarını söyledi.

Mayıs ayı içindeki uygulama ve değerlendirmelerde ise 47 numaralı halk otobüsü şoförü Halil Macit ayın birinci şoförü, 18 numaralı otobüsün şoförü Mustafa Arsu ikinci ve 206 numaralı otobüs şoförü Tahsin Koçak da üçüncü seçildi. Yapılan konuşmaların ardından kooperatifin yönetim kurulu üyeleri, ayın şoförü seçilen sürücülere altın hediye etti.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 19:09:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?