3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Baba ocağı yasta

Kahramanmaraş merkez Döngel köyü yakınlarında helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu'nun baba ocağında gözyaşları sel oldu.

Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu, Salı günü TBMM ve BBP Genel Merkezi'nde düzenlenecek olan törene katılmak üzere akşam saatlerinde Ankara'ya gidecek.

Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde partisince düzenlenen mitinge katıldıktan sonra Yozgat'a giderken Kahramanmaraş merkez Döngel köyü yakınlarında kendisini ve beraberindeki 5 kişiyi taşıyan helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas'taki evinde başlayan taziye ziyaretleri devam ediyor.

Yazıcıoğlu'nun ölüm haberinin alınmasından sonra baba ocağına akın eden sevenleri ve yakınları taziye dileklerini anne Fidan Yazıcıoğlu'na
iletti. Oldukça üzgün gözüken anne Fidan Yazıcıoğlu, Salı günü TBMM ve BBP Genel Merkezi'nde düzenlenecek olan törene katılmak üzere Ankara'ya gidecek.

Öte yandan Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu'nun, Hacı Mehmet Sabancı Lisesi'ne öğle saatlerinde giderek oy kullanması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2009 Pazar 11:23:38
Güncelleme :29 Mart 2009 Pazar 11:42:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat tuncer IP: 78.160.111.xxx Tarih : 29.03.2009 12:40:32

gitti abimiz.güle güle bize verdiğin emaneti taşıyacağız abim.güle güle gittiğin yerde rahat uyu.sen yoksun biz çok üşüyoruz...