3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Badminton takımının büyük başarısı

Malatya İnönü Üniversitesi'nde geçtiğimiz hafta yapılan Üniversitelerarası Türkiye Badminton Şampiyonası'nda takım halinde üçüncü olan Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) badminton takımı, BESYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Çimen'i ziyaret etti.

12-15 Mart 2009 tarihleri arasında Malatya İnönü Üniversitesinde yapılan Üniversitelerarası Türkiye Badminton Şampiyonası müsabakalarına katılan antrenörü Aytekin Sönmez ve sporcular, Çimen'i ziyaret etti.

Burada konuşan Sönmez, "Yarışmalara, Atatürk, Fırat, Mersin, İnönü, Mustafa Kemal, Gaziantep ve Kafkas üniversiteleri olmak üzere 8 üniversite şampiyonaya katıldı. Yarışmanın sonunda Fırat Üniversitesi birinciliği, İnönü Üniversitesi ikinciliği ve üniversitemiz de üçüncülük elde etti.

Erkekler ferdi müsabakalara katılan 13 sporcu arasından öğrencimiz Mehmet Armakan A grubunda 5. olarak çeyrek finale, B grubunda ise yine öğrencimiz Yakup Güler 5. olarak çeyrek finale yükseldi. Bayanlarda ise yine 13 sporcu müsabakaya katıldı. Öğrencimiz Gözde Topal 4. olarak yarı final, yine öğrencimiz Nazik Kaşaca da B grubunda 5. olarak çeyrek final oynadı" dedi.

Başarılarından ötürü sporcuları tebrik eden BESYO Müdürü Çimen, bu öğrencilerin Sivas ve üniversitenin adını duyurduklarını, herkese örnek olduklarını kaydetti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 13:05:11
Güncelleme :24 Mart 2009 Salı 13:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?