7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Bakan Çelik'ten sevindiren haber!

Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Taylan Küçüker, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile yapılan toplantı sonrasında kendilerini sevindiren haberi aldıklarını söyledi.

Taylan Küçüker, Ankara'da geçtiğimiz günlerde Optisyenler ve Gözlükcüler Federasyonu Başkanı Mahmut Yetim'in gayretleriyle Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, SGK Genel Müdürü Sami Türkoğlu ve SGK Başkanı Fatih Acar'ın katılımıyla bir toplantı yapıldığını belirtti.

Bakan Çelik'in, gözlükçülerin sorunlarını dinlediğini belirten Küçüker, "Sayın Bakanımıza çerçeve süreleri ile çerçeve fiyatlarında yaşadığımız sorunlar iletildi. Bakan Çelik'te 2 yıldan 3 yıla çıkarılan çerçeve süresinin tekrar 2 yıla düşürüleceğini, 40 YTL olan çerçeve fiyatlarının da günün ekonomik şartlarına göre düzenleneceği müjdesini verdi. Bunların düzeltilmesini isteyen Bakan Çelik, SGK Başkanı ve SGK Genel Müdürü'ne talimat verdi. Önümüzdeki ay yapılacak Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) çalışmasına bu konular eklenecek ve 1 Ocak 2009 tarihinde yürürlüğe girmiş olacak" dedi.

Küçüker, Bakan Çelik ve diğer yetkililere kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederken, Çelik'in verdiği haberin meslektaşları arasında sevinçle karşılandığını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 18:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?