6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Bakan Güler Sivas'a geliyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, enerjide israfı önleme amacıyla başlatılan 'Enerji Verimliliği (ENVER) Projesi'ni anlatmak için Sivas'a gelecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Türkiye'de 2008 yılının 'Enerji Verimliliği Yılı' olarak ilan edilmesiyle başlatılan ENVER Projesi'ni anlatmak için hafta sonu Sivas'a gelecek.

Program ile ilgili olarak Sivas Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 18 Temmuz Cuma günü saat 15.00'te Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanında ENVER Şenliği düzenleneceği bildirildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler ve ENVER maskotunun halka enerji verimliliğini anlatarak hediyeler dağıtacağı belirtilen açıklamada, İsmail YK ve yerel sanatçıların da konser vereceği belirtildi.

Açıklamada, Sivas Valisi Veysel Dalmaz'ı da makamında ziyaret edecek olan Bakan Güler'in, 19 Temmuz 2008 Cumartesi günü Sivas'ın Ulaş ilçesindeki Yazıcı Şirketler Gurubu'na ait krom maden yatakları ve krom işleme fabrikasının açılışına katılacağı kaydedildi. Bakan Güler'in daha sonra da Kangal ilçesindeki termik santralde incelemelerde bulunacağı belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 15:18:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?