3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Balili dünya evine giriyor

Sivasspor'un golcü futbolcusu Pini Felix Balili, bugün düzenlenecek törenle Hila Elkoby ile dünya evine giriyor.

Sivasspor'un resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 4 sezondan beri Sivasspor forması altında iyi bir performansla takımın başarısında büyük paya sahip olan Balili, bugün Tel Aviv Kiriat Sdeh Teufa Avenue'de düzenlenecek törenle Hila Elkoby ile evlenecek.

Balili'nin düğün törenine Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, Genel Koordinatör Faruk Taşseten ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile Sivasspor Antrenörü Esat Karaberberoğlu ve bazı sporcular katılıyor.

Düğün öncesi nişanlısı Hila Elkoby ile birlikte açıklamalarda bulunan Balili, "Düğün törenini sezon sonrasına almıştım. Önce şampiyonluk, ardından evlilik hesaplamıştım. İki mutluluğu birlikte yaşamak istedim. Şampiyonluğu kıl payı kaçırdık, ancak Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkını elde ettik. Bu da çok önemli bir başarıdır. İki mutluluğu birlikte yaşayacağım. Şampiyonlar Ligi'nin ardından ikinci mutluluğumda evliliğim olacak. Beni bu mutlu günümde başkanım, yönetim kurulu üyelerim ve sporcu kardeşlerimin yalnız bırakmamasından çok mutluluk duydum" dedi

Sivasspor'un Tel Aviv'de çok tanındığını ve gezerken İsraillilerin kendisine Sivasspor'u sorarak başarı dileklerini ilettiğini de sözlerine ekleyen Balili, "Sivas'ın nerde olduğunu kimse bilmiyor, ama Sivasspor'u herkes tanıyor. İsrail'de çıkan günlük gazeteler ile internet siteleri her gün mutlaka Sivasspor'dan bir habere yer veriyorlar. Sivasspor sevgisi burada bambaşka. Sivas ve Sivasspor benim için çok önemli. Türkiye ikinci vatanım" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 10:27:55
Güncelleme :11 Haziran 2009 Perşembe 10:31:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?