7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Banka patronları toplanıyor

Türkiye ekonomisindeki gelişmelerin bölgelere olan yansımasını izlemek, illerin ekonomik potansiyelini daha iyi değerlendirmek, yöre girişimcilerinin ve müşterilerinin finansal sektörden ve bankalardan olan taleplerini değerlendirmek amacıyla Anadolu'ya açılma kararı alan Türkiye Bankalar Birliği, ilk yönetim kurulu toplantısını Sivas'ta yapacağı belirtildi.

27 Ağustos Çarşamba günü saat 14.30'da Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nda (STSO) Türkiye Bakanlar Birliği üyesi kamu ve özel 16 bankanın genel müdürleriyle bir toplantı düzenleneceği bildirildi. Tüccar, sanayici ve işadamlarının katılacağı toplantıda, bankacılık sektörü ve Sivas ekonomisinin masaya yatırılacağı ifade edilen açıklamada, toplantıya 16 bankanın genel müdürünün katılacağı kaydedildi.

STSO Başkanı Osman Yıldırım, sermayenin temsilcisi bankaların genel müdürlerini Sivas'ta ağırlamak, Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşecek olan toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını söyledi. Başkan Yıldırım, Sivas'ın finans alanındaki sıkıntılarını en yetkili kişilere ulaştırarak çözmeyi hedeflediklerini kaydetti

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 12:56:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?