7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Baro'dan postacılara uyarı!

Sivas Baro Başkanı Mustafa Coşkun, tebligat ve posta evraklarının zamanında avukat ve vatandaşlara iletilmeme sorununun devam ettiğini belirterek, son kez PTT Müdürlüklerine uyarı yazısı gönderdiklerini belirtti.

Konu ile ilgili olarak yazılı açıklama yapan Coşkun, yaklaşık 2 ay önce PTT çalışanları ve posta dağıtıcılarına yönelik olarak Tebligat Hukuku konusunda seminer verilerek, posta aksaklıklarının giderilmesi ve evrak öneminin anlatıldığını hatırlattı.

Konferansın üzerinden iki ay gibi zamanın geçmesine rağmen halen sıkıntıların yaşandığını kaydeden Coşkun, "PTT Müdürlüklerine Baromuz tarafından son kez olmak üzere birer uyarı yazısı gonderılmış olup bu yazılarda ilgili posta dağıtıcılarına bilgi ve talimat verilerek sıkıntıların giderilmesi yolunda gerekli uyarıların yapılması, aksi takdirde dağıtıcılar ve diğer sorumlular hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulacağı bildirilmiştir. Sivas Barosu olarak posta dağıtıcılarının eğitilmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmamıştır. Uygulamada hiçbir yanlışlığa meydan verilmemesi için eğitim seminerleri düzenlenmiştir. İlgili PTT Müdürlüklerinden gerekli dikkat ve özeni göstermelerini bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2008 Salı 13:52:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?