2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Başarılı öğrencilere ödül

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu'nda öğrenciler örnek davranışları ve derslerindeki başarıları nedeniyle ödüllendirildi.

Gülyurt mahallesinde bulunan Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu örnek çalışmalarıyla diğer öğrencileri de teşvik etmek amacıyla derslerinde başarılı olan ve örnek kişilikleriyle dikkat çeken öğrencilerden 4, 5, 6, 7, 8 sınıf öğrencileri arasında yapılan değerlendirme sonucunda onur belgesi alan öğrenciler ödüllendirildi. Okul aile birliği, okul yönetimi ve öğretmenlerin de ortak çalışması sonucunda öğrenciler arasında yapılan araştırma neticesinde hem derslerinde başarılı hem de kişiliği ile okulda örnek gösterilen öğrenciler, kendi resimlerinin bulunduğu saat ve onur belgesi ile ödüllendirildi. Öğrencilere ödülleri sınıf rehber öğretmenleri tarafından verildi. Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Hikmet Kuru, okul olarak öğrenciler arasında bu tür ödüllendirmeler ile diğer öğrencilerin de derslerinde daha başarılı olmalarını hedeflediklerini belirterek, "Okul Aile birliği yönetimi olarak her zaman okulumuz öğrencilerinin yanında yer almaya ve onlarla yakından ilgilenmeye gayret gösteriyoruz. Böyle bir ödüllendirmenin de öğrenciler arasında başarıyı artıracağını ve diğer öğrencilere de örnek teşkil edeceğine inanıyoruz. Özellikle okulumuzun birçok alanda başarılı bir okul olduğunu ifade ediyor. Başarılı olan öğrencilerimizin her zaman yanında yer alarak onlara sahip çıkacağız" dedi.

Okul Müdürü Hasan Koçak ise Gülyurt mahallesinde bulunan okulun sosyal ve kültürel alanlarda önemli çalışmalar yaparak öğrencilerin ders dışında da boş vakitlerinin değerlendirilmesi için gayret gösterdiklerini söyledi. Bu sene eğitim öğretimin başladığı günden itibaren öğretmenlerin öğrencileriyle yakından ilgilendiğini ve başarılı olmaları için büyük gayret gösterdiklerini dile getiren Koçak, "Diğer öğrencilere de örnek olması amacıyla gerek davranışlarında, gerekse de derslerinde başarı gösteren öğrencileri ödüllendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2011 Pazartesi 17:31:00
Güncelleme :14 Şubat 2011 Pazartesi 19:50:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?