6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Başbakan Kemal sesleri

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas'ta halkla buluştu. Üç ayrı ilçede halkı selamlayan Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenerek, "Yiğit adam sözünün arkasında durur" dedi.

Sivas'ta basın mensuplarıyla bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu ardından Hafik ilçesine geçerek burada halka hitap etti. Burada Allah'tan başka kimseden korkularının olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: "Allah'tan başka korkumuz yoktur, Allah'tan korkarız nasıl korkarız? Haram lokma yediysek korkarız. Ama haram lokma yemedik çok şükür. Alnımız ak, başımız dik, her yere gidiyoruz. Verilmeyecek hesabımız yok çok şükür diyoruz."

DOKUNULMAZLIĞI KALDIRACAĞIZ SÖZÜNÜ TUTMADI

Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'a şöyle seslendi: "Demedin mi sen onu yapacağım bunu yapacağım diye? Demedin mi sen dokunulmazlıkları kaldıracağım diye? Yiğit adam, erkek adam sözünün arkasında durandır. Öyle çıkacaksın milletin önüne dokunulmazlıkları kaldıracağım diye oy isteyeceksin, millet sana oy verecek sonra millete sırtını döneceksin. Emekli kardeşlerim bu iktidarı seçimlerde emekli etmek zorundadır. Sadece işçiyi, çiftçiyi değil esnafı da perişan ettiler. Siz işçiye para vermezseniz, emekliye para vermezseniz, çiftçinin alın terinin karşılığını vermezseniz peki bu esnaf nasıl geçinecek?"

Hafik'teki mitingin ardından Zara ilçesine geçen Kılıçdaroğlu, burada 'Başbakan Kemal' sloganlarıyla karşılandı. Miting arabasının üzerinde halkı selamlayan Kılıçdaroğlu, ülkede hiç kimsenin memnun olmadığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: "Zara'nın sorunlarını biliyoruz. Önemli olan sorunları bilmek değil bildiğiniz sorunlara çözüm getirmektir. 35 yıldan sonra ilk kez Zara'da yerelde halkın iktidarını kurduk. İnşallah tek başına Türkiye'de halkın iktidarını kuracağız. Şimdi bir hükümet düşünün 8 yıldır ülkeyi yönetiyor. İşçisi memnun değil, esnafı memnun değil, çiftçisi memnun değil. Allah aşkına bu durumdan kim memnun? Tabii ki Recep Bey memnun."

Zara Belediyesi'ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu, burada Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy'dan bilgi aldı. Bu arada Zara'nın ağası olarak kendini tanıtarak Kılıçdaroğlu'yla tanışmak isteyen bir vatandaşa koruma görevlisi müdahale etti. Koruma ile tartışan vatandaş daha sonra salondan çıktı.

Zara mitinginin ardından İmranlı ilçesine geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu burada büyük bir kalabalıkla karşılandı. Burada yaptığı konuşmada halka hizmet etmekten onur duyacaklarını söyleyerek, "Boğazımızdan haram lokma geçmeyecek, geçenlerden de hesap soracağız" diye konuştu.

Sivas'taki çalışmalarını tamamlayan Kemal Kılıçdaroğlu, Erzincan'a gitmek üzere yola çıktı.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU:
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU:
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU:
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU:
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU:
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU:
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2010 Pazar 15:30:05
Güncelleme :8 Ağustos 2010 Pazar 16:25:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nescayfee IP: 88.230.15.xxx Tarih : 9.08.2010 13:04:31

kemalll sivasın diger ilçelerine de git zara imranlı hafikkk kesmez senii..bakalım gidebiliyomusun gitte gör gerceklerii....