6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Başıboş köpek saldırdı

Küçük çocuk köpek saldırısında ağır yaralandı Sivas'ın Suşehri ilçesinde başıboş köpeğin saldırına uğrayan çocuk ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kemalpaşa Mahallesi Karanfil Sokak'ta meydana gelen olayda, Kemalpaşa İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi İ.D.'nin (7), yıkık ve kullanılmayan bir evde başıboş köpek tarafından saldırıya uğradığı iddia edildi.

Başından ve kulağından yaralanan İ.D., bir vatandaş tarafından Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İ. D., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. İ.D.'nin sağlık durumunun ciddiyetinikoruduğu bildirildi. Olayın meydana geldiği yerde Suşehri Belediyesi veteriner hekimi ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri araştırma başlatırken, olay yerinde S.Y.'ye ait bir köpek tedbir amaçlı karantina altına alındı.

Zabıta ekipleri ve veteriner hekim mahallede İ.D.'ye saldırdığı iddia edilen başıboş köpeğin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2012 Cumartesi 10:11:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eren IP: 94.120.42.xxx Tarih : 12.05.2012 23:21:01

 Olacagı buydu bundan  yaklaşık 2 ay önce ankarada iranlı bir turiste köpek saldırıp öldürdüğünde suşehri belediyesine mail atıp buna benzer bir olayın yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması için ricada bulunmuştum.Ama malesef ne mailime yanıt alabildim nede bir tedbir alındığını gördüm.malesef ilçede köpekler sürü halinde gezmekteler.zannedersem belediyenin asli görevleri arasında bu iş.küçük yavrumuza geçmiş olsun diyor umarım bu son olur