3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Başkan adaylarına vekil desteği

AK Parti Sivas Milletvekili Osman Kılıç, 29 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde belediye başkan adaylarına destek vermek için Altınyayla ilçesi ve beldelerini ziyaret etti.

Osman Kılıç, gezi ve ziyaretlerine Delilyas beldesinden başladı. Partililer tarafından karşılanan Kılıç, Delilyas'ta düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşlara seslendi. AK Parti hükümetleriyle Türkiye'nin dünyada hakkettiği yeri almaya başladığını kaydeden Kılıç, "AK Parti milletin partisidir. Millet kurmuştur" diye konuştu.

Kılıç, Delilyaslılardan partisinin belediye başkan adayı İsmail Sungur'a destek vermelerini istedi.Daha sonra Altınyayla ilçesine geçen Osman Kılıç, burada düzenlenen programa katıldı. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Kılıç, AK Parti Altınyayla Belediye Başkan adayı Necmettin Mermer için destek istedi. Burada Altınyaylalılara bir de müjde veren Osman Kılıç, TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yapılacak olan toplu konutlar için müracaatların 27 Mart tarihinde başlayacağını bildirdi.

Esnafları da ziyaret eden Osman Kılıç, daha sonra Kale beldesine gitti. Kale beldesinde de halka hitap eden Kılıç, belediye başkan adayları Fehmi Çevik'e vatandaşlardan destek istedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 13:46:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?