7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Başkan Aktaş'a coşkulu karşılama

AK Parti tarafından Sivas'ın Gürün Belediye Başkan adayı olarak gösterilen mevcut başkan Mehmet Aktaş, ilçede sevinçle karşılandı.

Geçtiğimiz pazar günü Ankara'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklanan mevcut Belediye Başkanı Mehmet Aktaş, ilçeye gelişinde yüzlerce partili tarafından karşılandı.

Konvoy eşliğinde karşılanarak AK Parti İlçe Başkanlığı binası önüne gelen Aktaş, göreve devam etme kararının ilçe için önemli olduğunu söyledi.

Aktaş, "Bir seçim dönemi daha geldi ve bu seçim dönemi yine sizlerin karşısına çıkmış bulunmaktayım. Değerli Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz pazar günü diğer adaylarla birlikte benim de belediye başkanlığı adaylığımı açıkladı. Gürün'e hizmeti kendime bir borç olarak görüyorum. Bugüne kadar elimizden geldiği kadar, Gürün'e hizmet için gayret ettik. Bu gayretimizin mükafatına Gürün halkı 2004'te tekrar verdi. İnşallah 2009'da Gürün halkının desteğiyle tekrar hizmetlerimize devam edeceğiz. Durmak yok hizmete devam diyoruz. Bizde hiçbir siyasi ayrım yapmadan, hiçbir kimsenin siyasi kimliğine bakmadan bugüne kadar çalıştık. Bundan sonra da devam edeceğim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 18:18:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?