7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Başkan Aydın Konya'ya gitti

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi tarafından uygulamaya konulan 'Siyaset Akademisi ve Deneyim Paylaşımı' projesi çerçevesinde ders vermek üzere Konya'ya gitti.

AK Parti'nin 2009 yerel seçimleri öncesinde hayata geçirdiği 'Siyaset Akademisi' projesinde yer alan isimlerden biri olan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 'Deneyim Paylaşımı' dersi vermek üzere Konya'ya gitti. Başkan Aydın, siyaset merakı olan, siyasete aktif katılmak isteyen ve bizzat siyaseti icra edenlere, belediyecilik ve yerel yönetimler alanında tecrübelerini aktaracak.

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından organize edilen program kapsamında ders verecek olan Aydın, daha önce Samsun, Kayseri, Malatya, Şanlıurfa ve Yozgat'ta da deneyim paylaşımı derslerine katılmıştı.

Konya'daki programın ardından Ankara'ya geçecek olan Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Genel Merkezi'nde yarın düzenlenecek olan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıya da katılacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 12:38:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?