3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Başkan Aydın muhtarlarla buluştu

Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı Sami Aydın,  muhtarlarla bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Faruk Ertuğ, Sivas'ın bir hayli sorunlardan geçerek bu günlere geldiğini söyledi. Ertuğ, “Su, doğalgaz, başıboş köpekler gibi temel sorunları olan Sivas, Sami Aydın başkanlığında bu sorunlardan kurtuldu. Sayın Başkan Sami Aydın'a teşekkür ederim. 29 Mart'tan sonra hepinizle tekrar buluşacağım" dedi.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise, görev süresince kendisine destek olan muhtarlara teşekkür ederek, "Sivas tarihinde ilk defa muhtarlarla bu kadar güzel çalışıldı. Çalışacak yerleri olmayan muhtarlara çalışma ofisleri verdik. Muhtarların verimli olması Sivas'ın kazancıdır" dedi.

Sivas'ın su sorununa da değinen Başkan Aydın, "Mahalle çeşmelerinden dolayı mahalle sakinleri sürekli şikayetçi. Bu akan suların 3'te 2'si şebeke suyudur. Evden ve sokaktan akan su aynı. Tüm şebeke sularını incelettik, hepsi kalitesiz sular. Ben siyasetçi değilim, o yüzden ilgililerden açıklama bekliyorum. Biz Sivas halkının sağlığını düşünüyoruz. Bunun üzerinden siyaset yapmak bize yakışmaz" dedi.

Türkiye'deki en ucuz suyun Sivas'ta kullanıldığını da belirten Aydın, hizmet için varolduklarını belirterek, “Bende hizmet için varım' diyen herkesin siyasi partisi ne olursa olsun başımın üzerinde yeri var” şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda Başkan Sami Aydın, son 5 yıl görev yapan muhtarlara teşekkür plaketi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 13:47:23
Güncelleme :10 Mart 2009 Salı 13:58:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?