3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Başkan Aydın seçim gezisinde

Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Sami Aydın, gittiği mahallelerde seçim bürosu açarken, halka da müjde veriyor.

İstasyon Caddesi üzerinde esnaf ziyareti yapan Aydın, daha sonra Gökmedrese Mahallesi'nde seçim bürosu açılışına katıldı. Başkan Sami Aydın, yapılan çalışmaları anlatarak, "Eskiden şehrin çehresini değiştirecek hiçbir adım atılmamıştı. Bizim projelerimiz şehirde heyecan yarattı. Biz sıfır imkanlarla teslim aldığımız belediyeyle bu kadar hizmet yaptıysak, bu dönemde de dağları delecek projeleri hep birlikte yapacağız" dedi.

Başkan Aydın, Kale Park için de projesinin olduğunu ve bu dönem çalışmalara başlayacağının müjdesini verdi.Gökmedrese Mahallesi'ndeki seçim bürosu açılışının ardında Esenyurt Mahallesi'nde de bir açılışa katılan Başkan Aydın, Esenyurt sakileri ile bir araya geldi. Burada da bir konuşma yapan Aydın, "Yeni yapılan köprünün hem Esenyurt Mahallesi hem de Karşıyaka Mahallesi'ni şehre bağlayan köprüdür. 2009 yılında da köprünün bağlantı yol çalışmalarını yapacağız” dedi.

Başkan Aydın, yeni yapılacak Başbağlar Caddesi'nin de karayolları nizamiyesinden sanat okulunun önünden geçerek mevcut çevre yoluna bağlayacağını ve 2009 da toplu taşımda kullanmayı planladığı metrobüslerin de bu caddeden geçeceğni belirtti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 18:09:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?