3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Başkan Aydın'a yeni yıl hediyesi

Sivas 4 Eylül Harp-İşspor Kulüp yönetici ve futbolcuları, geçtiğimiz aylarda amatör spor kulüplerine malzeme desteği yapan Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür plaketi ve forma takdim etti.

Başkan Aydın, Belediye Meclis Salonu'nda 4 Eylül Harp-İşspor Kulüp yöneticileri ve sporcularıyla bir araya geldi. Burada konuşan Kulüp Başkanı Adnan Yüzbaşıoğlu, 30 yıldır amatör spor camiasında olduğunu belirterek, ilk kez bir belediye başkanının amatör spor kulüplerine malzeme desteği vererek, yanlarında olduğunu gösterdiğini söyledi. Bunun için de kulüp olarak Başkan Aydın'a yeni yılın ilk ödülü olan teşekkür plaketi ve ismi yazılı formayı hediye etmek istediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Sami Aydın ise, gençlere destek olmayı amaçladıklarını belirterek, "Önümüzdeki dönem amatör spor kulüplerine gelir sağlayacak projemiz olacaktır. Bununla birlikte malzeme desteğini sürekli yapmak için de bir birim oluşturacağız" dedi. Ziyaret, plaket ve forma takdimi ile hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 16:50:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?