3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Başkan Aydın'dan gazetecilere mesaj

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, basının toplumun bilgilendirilmesi ve ülke yararına yönlendirilmesi, aydınlatılması gibi kutsal bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Sami Aydın, toplumun haber alma hakkını ve yönetime katılma sürecini gerçekleştiren basın mensuplarının ve çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladığını bildirdi.

Başkan Aydın, “Basın ve yayın kuruluşlarımız toplumun bilgilendirilmesi, ışık tutulması, ülke yararına yönlendirilmesi ve aydınlatılması gibi kutsal bir görevi yerine getirmektedir. Büyük özverilerle, Sivas'ımıza da her alanda katkı sağlayan basın-yayın kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Vatan ve millet sevgisiyle, şimdiye kadar başarıyla yapılan bu onurlu görevin, bundan böyle de aynı duyarlılıkla yerine getirileceğine inanıyorum. Tüm gazete ve televizyon çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, aile bireyleriyle birlikte sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 14:54:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 78.163.110.xxx Tarih : 11.01.2009 09:20:00

Sami bey bu tip günlerde mesaj yayınlamayı çok seviyor. Zaten düşünüldüğünde bedava bir reklam gibi. basına kol kanat germeyen ve toplumun çok az bir kesimle diyaloğu olan başkanın daha kapsamlı düşünmesi ve bu yönde çalışması gerekir.