3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Başkan Aydın'dan partilere ziyaret

AK Parti'den Sivas Belediye Başkan adayı olarak gösterilen mevcut Belediye Başkanı Sami Aydın, Saadet Partisi (SP), Anavatan Partisi (ANAP) ve Demokrat Parti (DP) il başkanlarını ziyaret etti.

Dün CHP, MHP ve DSP'yi ziyaret eden Başkan Sami Aydın, bugün de SP İl Başkanı Salih Göçkün, ANAP İl Başkanı Kemal Çelik ve DP İl Başkanı Burhan Tavmaşat'ı ziyaret etti.

Ziyaretlerde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Aydın, göreve geldiğinde belediyenin bütçesinde, borçlarının 40 milyon TL olduğunu söyledi. Yaptığı çalışmalarla bütçenin 130 milyon TL'ye çıkarıldığını ifade eden Aydın, borçlarının da 18 milyon TL'ye indirildiğini belirtti.

Göreve geldiklerinde sloganlarının 'İmrenen değil, imrenilen Sivas' olduğunu hatırlatan Başkan Aydın, "Son 4 yıl içinde önemli projeler yaptık. Yaptığımız projelerin hepsi, diğer illere örnek oldu. Bunu yaparken siz arkadaşlarımız olan muhalefet görevindeki dostlarımızdan olumlu eleştiriler aldık. Eğer bir dönem daha görev verilirse, tüm eksikliklerimiz giderilecek. Asıl hedefimiz, Cumhuriyetin 100'üncü yılında bölgenin en gelişmiş ve güzel Sivas'ını yapmak olacaktır. Bu yüzden sizlerden de destek istiyorum" dedi.

Ziyaretlerde SP, ANAP ve DP il başkanları da yerel yönetimlerde asıl amacın kentin kazanması olduğunu, yapılan güzel çalışmaları desteklediklerini ve eksiklikleri de muhalefet olmanın çerçevesinde eleştirerek, daha güzel çalışma yapılmasına destek olduklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 16:09:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bahadır Koltan IP: 78.163.155.xxx Tarih : 14.01.2009 20:54:08

Sayın Sami Aydın'la siyasi görüşüm farklı ama kendisini sonuna kadar destekliyorum. Geçtiğimiz görev süresi içinde gerçekten Sivas'ın çehresi değişti. Bence bu dönemde seçilecek ve hayata geçireceği yeni projelerle Sivas'ı anadolunun yeni markası yapacak. Ayrıca tüm siyasi partileri ziyaret etmesi beni çok etkiledi. İnanıyorum ki Sami Aydın bu seçimlerde Türkiye'de en fazla oy oranıyla güreve gelen belediye başkanı olacaktır. Kendisene buradan hayata geçirdiği güzel projelerden dolayı teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun başkanım...