3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Başkan Aydın'dan SESOB'a ziyaret

Sivas Belediye Başkanı ve Adayı Sami Aydın, belediye olarak hayata geçirdikleri birçok projenin, esnafın kazancına destek sağladığını söyledi.

Seçim öncesi ziyaretlerine devam eden Sivas Belediye Başkanı ve Adayı Sami Aydın, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Başkan Aydın, SESOB Başkanı Köksal ile 4 buçuk yıldır güzel bir uyum içinde çalışma yaptıklarını dile getirdi. SESOB'un önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunun alını çizen Aydın, "Çok güzel projeleri başkanımızla birlikte gerçekleştirdik. Bu dönemle çok güzel projelerin adımlarını attık. Bunlar içerisinde belki esnafımız tarafından direkt kendilerine yansıyan adımlar var. Belki bunun dışında kalan ve esnafımız için çok önemli olanları da var. Bankalar Caddesi'nin düzenlenmesi esnafa fayda sağladı. Atatürk Caddesi bile Sivas'ta akşam yaz dönemlerinde saat 19.00'dan sonra adeta ölü bir cadde şeklinde iken, yapılan çalışmalar neticesinde esnaflımızın çalışma süresi uzadı. Bu esnafımızın ticaretinin de o oranda gelişmesinde katkıda oldu" dedi.

Başkan Aydın, esnafa yönelik çalışmaların devam edeceğini de kaydederek, "Ben inanıyorum ki, bu zamana kadar SESOB ile biz güzel bir dönem geçirdik. İnşallah önümüzdeki dönemde de Allah kısmet eder ise bu devam edecek. Sivas'a hizmetimizi sürdüreceğiz. Bugün şahsımla biz bütün esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Hepsine başarılar ve bol kazançlar diliyoruz" diye konuştu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşin Köksal ise esnaf ve sanatkara yönelik yapılan hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 13:43:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?