6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Başkan 'Birlik Aşuresi'ne katıldı

BAŞKAN ÜRGÜP

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Sivas Şubesi'nin düzenlediği "Birlik Aşuresi" programına katıldı.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çimen ile birlikte Hacı Bektaşi Veli Kültür Anadolu Vakfı Sivas Şubesi tarafından düzenlenen "Birlik Aşuresi" programına katıldı. Programdaki etkinlikleri izleyen Başkan Ürgüp programdaki konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Muharrem ayına Alevi-Bektaşi toplumunun göstermiş olduğu hassasiyeti toplumun diğer kesimlerinin de gösterdiğini düşündüğünü belirten Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, " Ehl- Beyt'in özellikle Hz. Hüseyin efendimiz ve çocuklarının şehit edilmiş olduğu bu ay içerisinde tabi ki hepimizin acısı sonsuzdur. Sivas Belediyesi olarak biz de bu tür etkinliklere özellikle aşure gibi etkinliklere ciddi manada destek vermek durumunda olduğumuzun farkındayım. Görev şuuru içerisinde hareket edip elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Bu tür faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı başta olmak üzere tüm vakıf elamanlarına teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.

BAŞKAN ÜRGÜP
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2010 Cumartesi 19:16:04
Güncelleme :2 Ocak 2010 Cumartesi 23:36:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?