3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Başkan Coşkun Akıncılar'da

Sivas'ın Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun, Akıncılar ilçesinde incelemelerde bulundu.

Akıncılar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mevlüt Albayrak ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Pekgöz tarafından karşılan Başkan Coşkun ve beraberindeki heyet, Akıncılar'da bulunan esnafları ziyaret etti.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan seçimlerde, AK Parti Belediye Başkan adayı Mevlüt Albayrak'a destek olmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Coşkun, "Akıncılar ilçemiz, başkanımız döneminde çok güzel yatırımlara imza atmıştır. Tabi ki bu iktidarın ve en önemlisi bölge milletvekilimiz Selami Uzun'un katkıları ile gerçekleştirilmiştir. Bu hizmetlerin yapılmasında Başkanımız Mevlüt Albayrak'ın katkıları bulunmaktadır. Çünkü ilçenin sorunlarını Ankara'ya taşımış ve ilçenin eksiklerini gidermiştir. Bu sebeple önümüzde ki seçimlerde inşallah Akıncılar halkı tercihini tekrar başkanımızdan taraf kullanacağını ümit ediyorum" dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akıncılar Belediye Başkanı Mevlüt Albayrak, Suşehri'nin vadi ilçelerinde ağabey konumunda olduğunu söyleyerek, "Başkanımız Şaban Bey'de bizim bir ağabeyimizdir. Bizlere her konuda destek vermiştir. Bugün bize verdiği destekten dolayı kendisine ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
 

 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 13:29:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?