3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Başkan Sel öğrencilerle buluştu

SUŞEHRİ BELEDİYE BAŞKANI SEDAT SEL ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Suvadi Otel'de yapılan istişare toplantısına Belediye Başkanı Sedat Sel, Emniyet Müdürü Aydın Batu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlker Şimşek ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tevfik Coşkun, Cumhuriyet Üniversitesi Timur Karabal Meslek Yüksekokulu öğrencileri katıldı.

Toplantıda öğrenciler bazı esnafın yüksek fiyat uygulaması ve okuldaki güvenlik personeli sayısının az olmasından şikayetçi olurken, okula gelen özel halk minibüsü sayısının da artırılmasını istedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, öğrencilerin sorunlarının kendilerinin sorunu olduğunu belirterek, ''Çünkü sizler bizim misafirimizsiniz. Sizleri hiçbir zaman kendi çocuklarımızdan ayırt etmedik ve etmeyeceğiz. Kapılarımız her zaman sizlere açıktır. Bu kadar sorununuz var, fakat bir gün gelip sorunlarınızı bizlere iletmediniz. Şu anda burada öğreniyoruz'' dedi.

Suşehri Emniyet Müdürü Aydın Batu ise müdürlüklerinin öğrencilerin güvenliği için çalıştığını, herhangi olumsuz bir durumda 155 polis imdat telefonunu aramalarını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 10:11:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?