3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Başkan Sel'den gece denetimi

SUŞEHRİ'NDE YEREL YÖNETİMLER

Sivas'ın Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçeyi güzelleştirmek için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağlı Timur Karabal Meslek Yüksekokulu yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sedat Sel, işçilerle bir süre sohbet etti.

Belediye işçilerinin gece gündüz demeden ilçeyi güzelleştirmek için çalıştıklarını dile getiren Başkan Sel, “İlçemizi güzelleştirmek için uğraşıyoruz. Tabi ki bu güzelleştirmeye katkı sağlayan, arka planında bulunan personelimizde büyük gayret gösteriyor. Gece çalışmaları için ben herhangi bir talimat vermedim. Ama başlatılan işlerin bir an önce bitirilmesi için benim kadar kendileri de uğraş gösteriyor. Amacımız ilçeye güzel bir görünüm vermek ve geliştirmektir. Bu sebeple bu konuda personelimi kutluyorum” dedi.

Yol açma ve genişletme çalışmalarının kısa süre içerisinde bitirileceğini belirten Başkan Sel, “Suşehri bu dönemde büyük bir hamle yapacaktır. Bu değişimi herkes görecektir. Ama her şey zamanla olacaktır. Elimizde sihirli değnek yoktur. Ama bu ekiple bu değişimi yapacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu ve şüphesi olmasın. Çok adamla çok iş yapılmaz. İnsanda çalışma azmi olduğu müddetçe az adamla bile çok iş yapılır” ifadelerini kullandı.

Belediye başkanlık görevine geldiği günden bugüne kadar, emekliliği gelmiş işçilerden 7 kişiyi emekliye ayırttığını da belirten Başkan Sel, “Emekliliği gelmiş tüm arkadaşları istemeleri durumunda emekli ediyoruz. Şu ana kadar 7 işçimizi emekli ettik. Emekliliğini hak kazanan ve emekli olmak isteyen herkesi emekli edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Sel'in incelemelerine bazı belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri de katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 13:40:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?